Metgezelschap

Heeft u er genoeg van alles alleen te moeten doen? Of vindt u het wel heel druk op de weg als u een vriend of vriendin ergens in Nederland wilt bezoeken? Of wilt u een dagje naar Amsterdam of naar zee, maar ziet u op tegen de reis?

Buro La Pauline helpt u hier graag bij. Wij zoeken voor u het gezelschap dat bij u past. Op basis van uw wensen. De metgezellen van onze organisatie bespreken met u uw wensen en realiseren die samen met u. Want u wilt actief blijven maar dan wel op uw manier.

Wat kunnen de metgezellen voor u betekenen?

In en om het huis
Samen uw huishouden doen, opruimen, schoonmaken, boodschappen. Of als u dat bankstel waar u al jaren een hekel aan heeft wilt vervangen, met u wat anders gaan uitzoeken.

In het voorjaar uw tuin of balkon op de schop nemen zodat de zomer weer kan komen. Eten koken, u helpen bij een lastige aanvraag of uw administratie, kortom, alles wat u bezig houdt en waarvan u vindt dat het moet gebeuren. U houdt de regie en blijft, of wordt weer, actief.

Uw gezondheid
Uw metgezel kan u naar huisarts of ziekenhuis vergezellen als een tweede luisterend oor. Twee horen meer dan een. En hij/zij kan vragen stellen zodat het duidelijker wordt wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Als u veel medicijnen moet innemen zorgt uw metgezel er voor dat u overzicht houdt.

En uw metgezel zorgt ervoor dat u voldoende beweegt, weer of geen weer. Want bewegen is goed voor u.

Erop uit
Een dagje uit, naar familie, vrienden, een museum of een happening? Uw metgezel gaat mee, verzorgt desgewenst het vervoer en bezorgt u een gezellige dag. En uw sociale netwerk wordt opgefrist en uitgebreid. U heeft wat meer contact.

Ontspanning
Samen een spelletje doen, naar de bioscoop of een boek uitzoeken en voorlezen. Gezelschap tijdens de lange winteravonden. Als u het nodig vindt kan uw metgezel bij u overnachten. Op die manier wordt uw welzijn vergroot en daar krijt u energie van.

Begeleiding
U heeft wat meer structuur nodig in uw dagelijks leven. Uw metgezel helpt u daarbij. Met uw huishouden, uw dag en nachtritme, uw afspraken en uw administratie. En u te helpen die dingen beet te pakken waar u een hekel aanheeft maar die toch moeten gebeuren. Zodat het blijven wat het zijn: lastige, maar eigenlijk, kleine dingen.