LEEF!

Als je ouder wordt beweeg je minder en je kring van vrienden en familie wordt kleiner. Buro La Pauline wil dit doorbreken:

Senior Boot Camp
Gedurende een uur actief bewegen met een professional in de bosrijke omgeving van Dalfsen! Na enkele oefeningen die dienen als warming up maakt u een wandeling. Het wandelen wordt afgewisseld met kracht en lenigheidsoefeningen, afwisselen van het wandeltempo e.d. Tijdens de warming up blijkt wat uw startniveau is. De gehele activiteit vertrekt uiteraard op dit niveau. Met als insteek om dit niveau na verloop van tijd te verhogen, de conditie te verbeteren dus. Een uitdaging! Maar ook genieten van de omgeving en het gezelschap.

Uw netwerk
Tijdens de kennismaking is met u besproken hoe uw netwerk er op dat moment uit ziet. Het uitbouwen van uw netwerk is belangrijk, zodat u meer mensen tegenkomt waar u plezier mee kunt hebben. Maar ook gaan we samen uitzoeken wat u voor uw omgeving kunt betekenen. Waar bent u goed in en waar heeft u plezier in? Wat wit u met anderen delen? Ook hier kunnen we een plan voor maken. Natuurlijk samen met u.